• për të udhëhequr

Në Repartin Infektiv në Shtip ka edhe dy shtretër pa pagesë

Në Repartin Infektiv në Shtip ka dy shtretër falas për të sëmurët nga Covid-24. Sipas buletinit shëndetësor të Spitalit klinik – Shtip në XNUMX orët e fundit numri i të sapo pranuarve është trefish më i madh se numri i të shëruarve. Nëntë pacientë u pranuan në XNUMX orët e fundit dhe vetëm tre shkuan në shtëpi. Me këtë numri i të shtruarve në Infektiv…

Në Repartin Infektiv në Shtip ka edhe dy shtretër pa pagesë Lexo më shumë »