• Venko Filipçe

FOTO: Zaev dhe Filipçe janë në Athinë si mysafirë në kongresin e SYRIZA-s

Fjalimi i liderit të partisë Aleksis Tsipras filloi sot pasdite në Athinë me Kongresin e Tretë të SYRIZA-s, ku marrin pjesë ish-kryeministri maqedonas Zoran Zaev dhe ish-ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, njofton MIA nga Athina. Zaev dhe Filipçe para fillimit të Kongresit u pritën ngrohtësisht nga ish-ministrat e qeverisë…

FOTO: Zaev dhe Filipçe janë në Athinë si mysafirë në kongresin e SYRIZA-s Lexo më shumë »