• bujar osmani

Osmani në takimin e ministrave të punëve të jashtme të Ballkanit Perëndimor dhe "Miqve të Ballkanit Perëndimor"

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot dhe nesër do të jetë për një vizitë pune në Austri, ku do të marrë pjesë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të Ballkanit Perëndimor dhe të “Miqve të Ballkanit Perëndimor”, që po zhvillohet. mbajtur në Vjenë dhe Wachau, me iniciativën e kreut të diplomacisë austriake Alexander Schallenberg. Siç raportohet nga...

Osmani në takimin e ministrave të punëve të jashtme të Ballkanit Perëndimor dhe "Miqve të Ballkanit Perëndimor" Lexo më shumë »