• Bullgaria

Moska e ka quajtur "blasfem" vendimin e Bullgarisë për të dëbuar një prift rus, Kisha ruse në Sofje po mbyllet

Kisha ruse në Bullgari do të mbyllet. Ky vendim është marrë pas dëbimit të dy priftërinjve dhe kreut të kusarit të kishës ruse në Sofje, arkimandrit Vasian Zmeev, njoftoi Ambasada e Rusisë në Sofje në Facebook, duke përcjellë qëndrimin e shefes së diplomacisë ruse, Maria Zakharova. Njoftimi për mbylljen e kishës ruse në Sofje vjen pas...

Moska e ka quajtur "blasfem" vendimin e Bullgarisë për të dëbuar një prift rus, Kisha ruse në Sofje po mbyllet Lexo më shumë »