• Britania

Autoritetet britanike kanë tërhequr vezët me çokollatë për shkak të etiketimit të gabuar

Një zinxhir supermarketesh në Britaninë e Madhe ka tërhequr nga shitja vezët e Pashkëve me çokollatë për shkak se përmbajtja nuk është e shënuar në to. Sipas raportimeve, mund të shkaktojë alergji sepse në etiketë nuk thuhet se përmbajnë qumësht, kikirikë dhe sojë, si dhe drithëra me gluten, vezë dhe arra të tjera, të cilat shumë njerëz ...

Autoritetet britanike kanë tërhequr vezët me çokollatë për shkak të etiketimit të gabuar Lexo më shumë »