• Manastir

Gjashtë drejtues të kamionëve dhe autobusëve nën efektin e alkoolit në territorin e RV Manastirit

Gjatë orëve të paradites (10.08.2022) në periudhën prej orës 04.30 deri në ora 07.00 në territorin e RSB Manastir është kryer kontroll aksion për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve që drejtojnë kamionë dhe autobusë nën efektin e alkoolit. Gjatë kontrollit janë sanksionuar gjashtë drejtues mjetesh. Për të gjithë shkelësit janë bërë parashtrimet e duhura. Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë...

Gjashtë drejtues të kamionëve dhe autobusëve nën efektin e alkoolit në territorin e RV Manastirit Lexo më shumë »