• pa energji elektrike

Pjesë të Gostivarit që nga dje janë pa energji elektrike

Si pasojë e stuhisë së fortë të djeshme, banorët e zonës së qytetit në Gostivar janë përballur me ndërprerje afatshkurtra në furnizimin me energji elektrike në orët e mbrëmjes. Elektrodistrubucija bën të ditur se ndërprerje në furnizim ka ndodhur për shkak të ndërprerjes së një linje të tensionit të mesëm. - Ekipet e Elektrodistribucës kanë dalë menjëherë në terren dhe kanë rregulluar këtë defekt të tensionit të mesëm, por ndërkohë janë shfaqur...

Pjesë të Gostivarit që nga dje janë pa energji elektrike Lexo më shumë »