• Afrika

Koalicioni qeverisës në Senegal ka shpallur fitoren e zgjedhjeve, konteston opozita

Koalicioni qeverisës i Senegalit tha se kishte fituar 30 nga 46 departamente në zgjedhjet e djeshme parlamentare, ndërsa opozita e kundërshtoi këtë. Kryetarja e koalicionit qeverisës dhe ish-kryeministrja Aminata Toure shpalli fitoren mbrëmë. “Nga 46 departamente në Senegal, ne fituam 30 departamente. Ne siguruam shumicën për presidentin tonë”, tha Toure. Kryetari i Dakarit, Barthelemy Dias nga radhët e...

Koalicioni qeverisës në Senegal ka shpallur fitoren e zgjedhjeve, konteston opozita Lexo më shumë »