• Athinë

Zjarri i lokalizuar në Athinë, autoritetet paralajmërojnë për një verë të vështirë

Dje jemi përballur me një zjarr shumë të fortë, për shkak të kushteve të rënda atmosferike, por edhe për shkak të relievit të ambientit. Jemi ende në fillim të verës dhe synimi, siç e kemi vendosur që në fillim, është zbutja e efekteve të ashpra të të gjitha këtyre fenomeneve të reja që vijnë nga kriza klimatike. Vera do të jetë e vështirë, tha ministri për…

Zjarri i lokalizuar në Athinë, autoritetet paralajmërojnë për një verë të vështirë Lexo më shumë »