• antonia gigovska

Antonia Gigovska njoftoi: Nuk dua të jem pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën

Këngëtarja maqedonase e estradës Antonia Gigovska anuloi performancën e saj në Festivalin e Paqes kushtuar 21 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë. Gjegjësisht, ajo u shpall si një nga disa yje të muzikës vendase dhe të huaja që do të performojë më 13 gusht në sheshin Skënderbej. Këngëtarja është bërë e ditur me një postim në rrjetin social Facebook, ku ka shpjeguar se nuk dëshiron...

Antonia Gigovska njoftoi: Nuk dua të jem pjesë e manifestimeve që kanë të bëjnë me politikën Lexo më shumë »