• Anglia

Çdo muaj pub-et e '80 zhduken në Angli dhe Uells, bosët kërkojnë taksa më të ulëta për birrën

Numri i lokaleve në Angli dhe Uells që mbyllën dyert e tyre përgjithmonë u rrit ndjeshëm në tremujorin e parë. tregojnë të dhënat zyrtare të siguruara nga PDSH dhe BTA, raporton “24Chasa.bg”. Në periudhën janar-mars janë shkatërruar ose transformuar për qëllime të tjera gjithsej 239 objekte. Kjo do të thotë se pothuajse 80 bare mbyllin dyert e tyre çdo muaj. Rritja…

Çdo muaj pub-et e '80 zhduken në Angli dhe Uells, bosët kërkojnë taksa më të ulëta për birrën Lexo më shumë »