• alkooli

Në Shtip janë gjobitur 19 vozitës për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit

Mbrëmë në rajonin e Sektorit të Punëve të Brendshme Shtip është kryer kontroll i intensifikuar i aksionit për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve që drejtojnë automjete nën ndikimin e alkoolit, njofton SVR Shtip. Në kontrollet janë sanksionuar 19 drejtues mjetesh për drejtim mjeti në gjendje të dehur. Kontrollet aksionare vazhdojnë edhe në ditët në vijim, dhe SVR Shtip apelon...

Në Shtip janë gjobitur 19 vozitës për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit Lexo më shumë »