• ali ahmeti

Ali Ahmeti në vizitë në familjen e Hashim Thaçit: Do të kthehet fitues nga Haga

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti së bashku me Artan Grubin kanë vizituar familjen e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, tashmë i akuzuar për krime lufte nga Tribunali i Hagës, gjykimi i të cilit është në vazhdim. “Sot vizitova vatrën familjare të bashkëbiseduesit tim dhe ish-presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, për t’i dhënë zemër dhe forcë…

Ali Ahmeti në vizitë në familjen e Hashim Thaçit: Do të kthehet fitues nga Haga Lexo më shumë »