• aleancë për shqiptarët

Kasami ftoi “Zjarrin” dhe Aleancën në frontin e opozitës, ata e refuzuan

Aleanca për Shqiptarët dhe “Grupi i Zjarrit” në BDI sot e kanë refuzuar ftesën e kryetarit të Besës dhe kryetarit të Komunës së Tetovës, Bilal Kasami për t'iu bashkuar një fronti të përbashkët opozitar. AA thotë se ftesa e Kasamit është “përçarëse”. “Biljal Kasami, Aleanca për Shqiptarët nuk është vetëm një grup parlamentar, nuk është vetëm deputetë, por...

Kasami ftoi “Zjarrin” dhe Aleancën në frontin e opozitës, ata e refuzuan Lexo më shumë »