• Aleksandar Vuçiq

Vuçiq thotë se zgjedhjet e parakohshme janë të sigurta në Serbi, por jo qeveri kalimtare

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq thotë se është e qartë se do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare, por ai përsëriti se nuk do të ketë qeveri kalimtare. “Të përsëris, nuk do të ketë qeveri kalimtare, sepse kjo kërkon vendimin tim dhe nuk do ta marr kurrë një vendim të tillë dhe nuk ka bisedime dhe negociata për këtë çështje”. Jo sepse…

Vuçiq thotë se zgjedhjet e parakohshme janë të sigurta në Serbi, por jo qeveri kalimtare Lexo më shumë »