• Shqipëria

Hakerët nuk kanë vjedhur asgjë të rëndësishme, pretendon Rama – kështu i thanë amerikanët

Pas dy sulmeve hakerësh për të cilat Shqipëria fajësoi Iranin, kryeministri Edi Rama është ende i bindur se hakerët nuk ia arritën qëllimit dhe nuk morën të dhëna të rëndësishme – thotë se kështu i thanë “amerikanët”. Duke iu përgjigjur akuzave të deputetit të Partisë Demokratike të opozitës, Ferdinand Xaferaj, Rama tha se hakerët nuk kishin akses në…

Hakerët nuk kanë vjedhur asgjë të rëndësishme, pretendon Rama – kështu i thanë amerikanët Lexo më shumë »