• Austri

Nehammer: Austria ishte, është dhe do të mbetet neutrale, anëtarësimi në NATO nuk është një opsion

Kancelari austriak Carl Nehammer theksoi sot në Pragë se anëtarësimi në NATO nuk bëhet fjalë për Austrinë. "Austria ishte, është dhe do të mbetet neutrale," tha ai gjatë një vizite në Republikën Çeke. Sipas Nehammer, çështja e anëtarësimit të Austrisë në NATO nuk shtrohet, sepse, siç tha ai, ajo ka një histori krejtësisht të ndryshme nga Suedia dhe…

Nehammer: Austria ishte, është dhe do të mbetet neutrale, anëtarësimi në NATO nuk është një opsion Lexo më shumë »