Superhicks janë rikthyer me një këngë të re të titulluar "Stiff"

Foto: Ekrani i printimeve / Facebook

Superhicks Banda Instrumental është një grup që argëton publikun maqedonas për rreth tre dekada me këngët dhe performancat e tyre energjike live.

Tani ata kanë publikuar këngën e tyre të re të titulluar "Kruta", të cilën e kanë regjistruar gjatë muajit qershor të këtij viti në studion "TRA LA LA" të Mite Dimovskit dhe është i pari nga disa këngë të reja të Superhicks që publiku po pret. .

Grupi paralajmëroi edhe albumin e ri në studio, i cili duhet të dalë së shpejti dhe ndërkohë i shohim në koncerte në mbarë Maqedoninë.

Video e ditës