Stop dhunës në trafik: Protesta paqësore në “Partizanska” të dielën ku humbi jetën 25-vjeçarja Viktoria

Protesta paqësore për të renë Viktoria në “Partizanska” të dielën / Foto: Facebook

Të dielën, më 30 janar, në bulevardin "Çetat partizane" Do të mbahet një protestë paqësore në shenjë revolte ndaj dhunës në trafik dhe mënyrës se si trajtohen këmbësorët dhe të gjithë pjesëmarrësit në trafik, të cilët respektojnë rregullat dhe me tragjedinë e fundit ku më 20.01.2022 janar XNUMX humbi jetën një jetë e re, shpresa vdiq Victoria për t'i realizuar ëndrrat e tij, shkruhet në ngjarjen e planifikuar online në rrjetin social Facebook.

Në ftesë për përdoruesit e rrjetit social thuhet se për shkak të ngjarjeve të fundit në rrugë dhe këmbësorëve si viktima, duke filluar nga ora 12 deri në 13 do të mbahet protestë paqësore në kryqëzimin e bulevardit "Partizanski Odredi" afër qytetit. Mall.

“Një tubim i denjë dhe publik ku do t'i bëjmë homazhe Viktoria Nikollovës si viktimë e fundit në një dhunë të tillë trafiku dhe në të njëjtën kohë do të nderojmë të gjitha viktimat në aksidente të tilla e të ngjashme në trafik. Qëllimi ynë është unik, dhe ai është t'i japim fund vozitjes së pakujdesshme në rrugë në vend dhe të ndërgjegjësojmë pjesëmarrësit në trafik se fëmijët tanë dhe ne duhet të lëvizim lirshëm në zonat e këmbësorëve dhe trotuaret, sepse "është i vetmi vend ku këmbësorët duhet të ndihen të lirë”, thuhet në ftesën në Facebook.

Video e ditës