Në paraqitjen e tij të dytë, Stojanovski arriti një rekord në Lojërat Mesdhetare në Oran

Notari maqedonas Andrej Stojanovski dhe anëtari i PK "Neptun"/Foto: facebook/PK Neptun Shkup

Andrei Stojanovski sot në Lojërat Mesdhetare në Oran, ai regjistroi performancën e tij të dytë, në të cilën regjistroi edhe një rekord të ri.

Notari maqedonas kishte një rekord absolut në këtë disiplinë 50 metra shpinë me një kohë prej 27,71 sekonda.

Është një tjetër konfirmim i top-formës së anëtarit të klubit të notit “Neptun”, i cili regjistroi një kujtesë dhe një rekord të ri për të rinjtë në performancën e tij të parë MI në garën 200 m në gji.

Stojanovski fitoi vendin e fundit të gjashtë në garën 50 metra shpinë në kuadër të grupit “2”.

Në fazën tjetër u kualifikuan katër të parat: Simone Stefant (Itali – 25,17), Georgios Spanoudakis (Greqi – 25,20), Manuel Bacarizo Martos (Spanjë – 25,41) dhe Doruk Tekin (Turqi – 25,75). Ju mund të shihni të gjitha rezultatet KETU

Video e ditës