Granata të vjetra të gjetura në brigjet e liqenit të Ohrit

Pamje nga Galicica në Liqenin e Ohrit / foto: Parku Kombëtar Galicica / Facebook

Më datë 29.06.2022. vit, në OVR-Struga raportohet se në bregun e Liqeni i Ohrit afër fshatit Strugë Kalishta, janë gjetur dy granata të vjetra, njofton SIA Ohrid.

Ekipet e policisë kanë kontrolluar dhe siguruar vendin. Granatat do të ngrihen sot nga një përfaqësues i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Dy thasë me granata janë gjetur gjatë një gërmimi në Shipkovicë të Tetovës

Video e ditës