Një shofer serb është përplasur me një pemë gjatë një gare në Zagreb

Foto: Twitter / Dusan Borkovic

Shoferi serb Dushan Borkoviç dhe shoku i tij Igor Markoviç u aksidentuan gjatë garës së garës në Zagreb “Ina Delta Zagreb Open 2022” kur u përplasën me një pemë me shpejtësi 97 kilometra në orë. Fatmirësisht të dy nuk u lënduan rëndë.

Makina e Borkovit ka dalë nga asfalti me rrotën e pasme të majtë, ka kapur në mënyrë të sikletshme një pjesë të rrugës me pluhur dhe zhavorr dhe ka përplasur një pemë me shpejtësi saktësisht 97 kilometra në orë.

Ekipi i ambulancës ka reaguar menjëherë dhe Borkoviq dhe Markoviq janë dërguar në spital për ekzaminime të hollësishme, gjatë të cilave është konstatuar se në të dy nuk ka pasur lëndime të rënda.

- Mirë jemi, ndodhin aksidente, kështu është në gara. U turpëruam pak, por më e rëndësishmja është se nuk thyem asgjë. Rruga është e vështirë dhe shumë kërkuese. Arritëm të frenonim dhe të kalonim pa pasoja dhe shkuam në spital në mënyrë parandaluese, bëmë regjistrimet e nevojshme, por edhe pse kishim pak turp, më e rëndësishmja nuk kemi thyer asgjë. “Faleminderit të gjithëve për mbështetjen dhe ne do të kthehemi shpejt në rrugën e duhur”, ka shkruar Borkovic në rrjetet sociale.

 

Video e ditës