Lidhja e Marsit dhe Neptunit në Peshqit: Keqkuptimet fshihen nën sipërfaqen e vetëdijes

horoskopi i neptunit
Neptuni, Foto: Pixabay

Planeti Mars është në shenjën e Peshqit dhe takohet Neptun në Peshqit. Ndikimin e këtij aspekti astrologjik do ta ndiejmë këto ditë dhe më fort në 19 maj. Ne ëndërrojmë zgjuar. Ne fantazojmë. Ne veprojmë në mënyrë intuitive, shkruan astrologu Juliana Oremoviq.

Shkrirja e Marsit dhe Neptunit te Peshqit është jashtëzakonisht krijuese kështu që ne kemi mundësinë të shijojmë muzikën, kërcimin, artin në përgjithësi. Ai ka karizëm dhe fuqi joshëse, por edhe seksualitet. Gjithçka është e mundur.

Rreziqet nga aspekti janë se ne mund të biem lehtësisht në lajthitje dhe të largohemi nga realiteti. Ne mashtrojmë veten dhe të tjerët. Kujdes nga mashtrimi dhe mossinqeriteti dhe njerëzit që ju joshin për një qëllim, ndoshta për përfitim. Kujdes me ujin, ushqimin, gazin dhe ilaçet.

Pavetëdija ndikon në veprimet tona. Besimet mund të na motivojnë të bëjmë zgjedhje që nuk janë domosdoshmërisht të mira për ne.

Eklipsi i Hënës në Akrep: Si do të ndikojë në shenjën tuaj të horoskopit

Aktivitetet mund të jenë sekrete, diçka mund të fshihet nga të tjerët ose të tjerët mund ta bëjnë këtë për ne. Do të vërejmë gjithashtu ulje të motivimit dhe rritje të lodhjes. Nëse jeni të hutuar ose nuk dini çfarë të bëni, është më mirë të mos bëni asgjë.

Është gjithashtu e mundur që disa ngjarje të jenë të pazakonta dhe ju nuk dini si t'i interpretoni ato. Mos detyroni asgjë dhe besoni zërit tuaj të brendshëm.

Nëse dëshironi të arrini diçka, 19 maji është një ditë e mirë për të vizualizuar dhe forcuar besimin në një rezultat pozitiv.

Video e ditës