Spasovski: Nëse djali i zëvendësministrit të Brendshëm Nazim Bushi ka kryer një krim, ai do të mbajë përgjegjësi

Oliver Spasovski, ministër i Punëve të Brendshme

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit lidhur me akuzat për përfshirjen e djalit të zëvendësministrit të Punëve të Brendshme Nazim Bushi në vjedhjen e vajit të kanabisit nga fabrika “5 Letrat”, tha se janë spekulime dhe që sot do të informojë për rastin, duke theksuar se kushdo që ka kryer një vepër duhet të mbajë përgjegjësi, pavarësisht nëse është ministër, drejtor apo qytetar i thjeshtë.

Kjo është një pyetje që nuk bazohet në asnjë fakt dhe mendoj se është më mirë që ju ta dëgjoni, të prisni të gjitha argumentet dhe faktet që kanë të bëjnë me gjithë këtë proces dhe t'i vendosni ato argumente dhe fakte në publik. Gjatë ditës do të dalim me informacione konkrete për këtë rast dhe do të dimë të gjitha të dhënat dhe faktet. Këto fakte dhe të dhëna nuk përputhen me faktet dhe spekulimet tuaja. Shumë nga ato që thatë janë spekulime, theksoi Spasovski, duke iu përgjigjur pyetjes se sa është i përfshirë djali i Bushit në hetimin e vjedhjes së vajit të kanabisit, duke qenë se makina e tij është fotografuar ditën që ndodhi vjedhja në “5 Letra”. .

Video e ditës