Me një kartë virtuale është më e lehtë të plotësosh dhe të paguash në autobus

Lehtësimi i mënyrës së pagesës dhe dalja në pritje të të gjithë atyre pasagjerëve që nuk kanë kohë të lirë të mjaftueshme për të pritur në radhë për të shtuar udhëtime të reja në kartën e autobusit. Një mundësi e re për të gjithë udhëtarët që harrojnë vazhdimisht se nuk kanë një rimbushje për udhëtimet me autobus. Për të thjeshtuar mënyrën e pagesës së udhëtimeve me autobus, JSP “Shkup” promovoi një mënyrë të re, më të thjeshtë dhe më të shpejtë të mbushjes së kartelës. Bëhet fjalë për aplikacionin celular “Skopska”, i cili, siç sqarojnë nga kompania, është zëvendësim i kartës elektronike të papersonalizuar. Një nga kushtet që duhet të plotësohet është që pasagjerët që kanë vendosur të paguajnë transportin në këtë mënyrë të re duhet të kenë një smartphone.

- Së fundmi është plotësisht funksional aplikacioni celular “Skopska”, i cili është zëvendësim i kartelës elektronike të papersonalizuar “Skopska”, praktikisht është biletë virtuale e autobusit. Aplikacioni është i disponueshëm për përdoruesit e telefonave inteligjentë me sistem operativ Android ose iOS. Aplikacioni ofron një sërë përfitimesh, duke përfshirë ato bazë për blerjen elektronike dhe vërtetimin e biletave, si dhe ka mjete (orari, harta e ndalesave, planifikimi i itinerarit etj.) që lehtësojnë shumë përdorimin e transportit publik. Në muajt e fundit aplikacioni ka kaluar të gjitha fazat e testimit dhe presim që përdoruesit e tij të mos përballen me probleme të natyrës teknike, në të kundërtën mund të raportojnë një problem tek [email mbrojtur] – njoftojnë nga JSP “Shkup”.

Nga aty thonë se aplikacioni është krijuar ekskluzivisht në bazë të sloganit “Keep up with the digital world”, dhe paraqet një tjetër përfitim shtesë për përdorim më të shpejtë dhe më të mirë të shërbimeve të transportit publik në qytet.

- Përdoruesit e transportit publik ende mund të blejnë ose vërtetojnë një biletë me kartelë elektronike "Shkupi", me opsionin Mobipay (pagesë me celular), si dhe një biletë letre mund të blihet edhe në biletat e JSP "Shkup" - kompania e transportit publik. shpjegon.

Video e ditës