NDIQNI LIVE: Shtypi i sotëm i mëngjesit nga ora 9 është duke u zhvilluar

Shumë informacione, diskutime për tema aktuale, analiza me bashkëbisedues interesantë - filloni mëngjesin tuaj me "Utrinski Pechat" dhe përmbajtjet e "Sloboden Pechat".

🔴 Shikoni "Shtypi i mëngjesit" çdo ditë pune drejtpërdrejt nga ora 9.00:XNUMX e mëngjesit Kanali YouTube Slobodna TV dhe atë zyrtare Profili i Sloboden Pechat në Facebook.

🎙️ Krahas analizave tona të rregullta, sot në studio i kemi të ftuarit e kryetarit të Komunës së Shtipit, Ivan Jordanov, deputetit Pavle Trajanov - kryetar i partisë Bashkimi Demokratik dhe Jana Gigova, muzikante;

SHIKONI HЀ!

Video e ditës