SHIKONI LIVE: Brifingu i sotëm i mëngjesit nga ora 7.30 e mëngjesit në 11 është duke u zhvilluar!

Brifing i mëngjesit - Sezoni III
"Brifing në mëngjes" është vendi ku caktohet çdo ditë pune nga ora 7.30 deri në 11, përmes një programi dinamik me informacione aktuale, analiza dhe biseda me të ftuar, agjenda socio-politike e ditës.
Ndërsa të tjerët po arsyetojnë, ekipi i "Morning Briefing" çdo ditë pune duke filluar në 7.30 prodhon segmente të shumta informacioni cilësor që "kornizojnë" fillimin e çdo dite pune dhe na ndihmojnë të kuptojmë kontekstin e ngjarjeve që pasojnë.

SHIKO LIVE:

Ndiqni edicionin e sotëm të Briefing të mëngjesit në kanalin tonë në YouTube Slobodna TV:

Në faqen tonë zyrtare të tifozëve në Facebook facebook.com/slobodenbozjarr;

Si në faqen e TV falas, klikoni KETU ose shkruaj slobodna.tv në shfletuesin tuaj.

Video e ditës