Restoranti i Shkupit Mato Napoletano mori një vlerësim të madh: Një nga 50 piceritë më të mira në Evropë

Restoranti Mato Napolitano i Shkupit ishte në mesin e fituesve, kështu që kryeqyteti maqedonas mund të mburret me një nga picat më të mira në të gjithë Evropën.

Për herë të parë në histori, një hotel maqedonas u njoh nga inspektorët e rreptë ndërkombëtarë të 50 Top Pizza dhe ishte në mesin e elitës evropiane.

Milano, Itali, këtë muaj (12 maj) ishte kryeqyteti i picave, në Teatro eminente San Babila në qendër të Milanos.  50 Pica kryesorea prezantoi piceritë më të mira evropiane për vitin 2022.

Renditja e 50 Top Pizza Europe është pjesë e zinxhirit 50 Top Pizza, konceptuar dhe redaktuar nga Barbara Guerra (somelieri i lartë dhe mjeshtër shijues italian), Luciano Pinataro (www.lucianopignataro.it me një nga lidhjet më të famshme italiane në sektorin e ushqimit dhe verës) dhe Albert Sapere (krijues i 50 Top Pizza dhe një nga mbështetësit kryesorë të lëvizjes së picave në Itali), i cili zgjedh piceritë më të mira në Itali dhe në botë.

Në një natë Milani ishte kryeqyteti evropian i picave, me praninë e artistëve të picave nga 50 kombe të Kontinentit të Vjetër.

Në renditje, përfaqësues të Francës, Spanjës, Anglisë, Danimarkës, Austrisë, Gjermanisë, Belgjikës, Zvicrës, Holandës, Portugalisë, Irlandës, Finlandës, Polonisë, Sllovenisë, Hungarisë, Serbisë, Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kroacisë, Letonisë, Rumanisë. , mori pjesë në përzgjedhjen për më të mirat për vitin 2022 nga 50 Top Pizza.

Restorant Catering në Shkup Në mesin e fituesve ishte edhe Mato Napolitano, kështu që kryeqyteti maqedonas mund të mburret zyrtarisht me një nga picat më të mira në të gjithë Evropën.

Është një nder, privilegj dhe kënaqësi e madhe të jesh në mesin e 50 picerive më të mira në Evropë

Pas hapjes së trattoria-s në vitin 2021, që nga pica e parë, ne ëndërruam të bëheshim pjesë e familjes 50toppizza dhe ja ku ëndrra jonë u realizua, përfshihemi në listën prestigjioze evropiane “50 top pizza”! Ne ishim të nderuar të merrnim një çmim dhe njohje për pasionin tonë për picën napolitane Napoletana të nivelit të lartë. Shumë faleminderit për ekipin tonë të shkëlqyer dhe sigurisht për të gjithë klientët tanë të mrekullueshëm. Ky është një moment shumë krenar për Mato Napoletanon, thonë nga atje pas njohjes prestigjioze të 50toppizza.


Teksti tregtar
Video e ditës