Shkupianët të jenë të qetë, gazi është blerë për ngrohje për tërë dhjetorin

Ngrohje Ngrohje BEG / Foto: "Sloboden Pechat" - Dragan Mitreski

Ngrohtore në Lindje dhe Perëndim dhe gjatë Dhjetor do të vazhdojë puna për gazin natyror dhe dërgimi i energjisë termike në banesat e qytetarëve dhe kompanive do të ecë pa probleme. Nga AD ESM Përgënjeshtrojnë raportimet në media se ngrohtoret kanë edhe një ditë gaz për ngrohje dhe se pas kësaj nuk dihet se si do të funksionojnë.

Gazi natyror nga “Makpetrol Prom-gas” dhe energjia termike nga Te-To janë siguruar për muajin dhjetor. AD ESM vazhdon me praktikën e blerjes së gazit natyror në periudha më të shkurtra kohore për shkak të kushteve më të mira financiare - thonë nga kompania.

Video e ditës