Një burrë nga Shkupi është paraqitur rrejshëm si polic

Foto: Ministria e Brendshme

MPB informon se Njësiti për krim ekonomik dhe kompjuterik në MPB Shkup ka paraqitur kallëzim penal kundër T.K.(33) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “përfaqësim i rremë” nga neni. 391 i Kodit Penal.

Më 25 maj 2022, kërkuesi u ndalua nga oficerët e policisë teksa drejtonte një automjet pasagjerësh dhe për shkak të shkeljes së qarkullimit rrugor. Njëkohësisht është paraqitur në mënyrë të rreme si punonjës policie dhe është identifikuar me letërnjoftim të rremë të MPB-së që e ka bërë vetë, njofton policia.

Video e ditës