Sindikata e policisë kërkon që të shfuqizohen të gjitha vendimet për vendosje dhe ngritje në detyrë

Policia Rrugore / Foto: "Sloboden Pechat" / Dragan Mitreski

Sindikata e policisë kërkon nga kryeministri i ri Hristijan Mickoski dhe ministri i ri i Punëve të Brendshme që të shfuqizohen të gjitha vendimet për vendosje dhe avancim.

“Nga data e miratimit të Vendimit për shpalljen e zgjedhjeve deri në përfundimin e zgjedhjeve për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe zgjedhjes së Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, ekziston pengesë ligjore për vendosjen dhe vendosjen e zgjedhjeve. promovimin e personave të punësuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme në përputhje me dispozitat e Kodit Zgjedhor, Ligjit për Parandalimin e Korrupsionit dhe rregullore të tjera pozitive. Rrjedhimisht, ne kërkojmë në disa nga seancat e ardhshme të Qeverisë që të anulohen të gjitha vendimet e paligjshme për vendosje dhe ngritje në detyrë të ministrit të Brendshëm të djeshëm, duke u nisur nga fakti se gradimi konsiderohet "i ri" sepse ka implikime financiare - më të larta. pagat”, shkruan në reagimin e Sindikatës së Policisë.

Nga atje kërkojnë edhe rishikim të plotë të vendimeve të ish-ministrit të Punëve të Brendshme Spasovski, veçanërisht për një periudhë prej 12 muajsh nga mandati i tij.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 100 DENARË

Video e ditës