Çfarë do të thotë eklipsi hënor në Akrep?

Unsplash
FOTO: Shpërthe

Mbi 16 maj Këtë vit na pret eklipsi i dytë hënor, i cili do të jetë i fuqishëm emocionalisht. Eklipsi në Akrep pastron gjithçka që kemi mbyllur në thellësi të shpirtit tonë, e kemi shtyrë nën tapet dhe nuk na lejon ta injorojmë. Ne jemi të detyruar të shikojmë dhe të shohim.

Gjithçka që ka ndodhur që nga fundi i prillit e deri më sot është një përgatitje për ndryshimet që mund të kërkojnë të jemi gati për një fund. Fundi që do të shohim do të na lërë hapësirë ​​për gola më të mirë.

Pyetja është nëse jemi gati të heqim dorë nga kontrolli dhe të lejojmë që ajo që nuk na bën dobi dhe që nuk na helmon të dalë nga jeta jonë dhe ta lëmë dritën të depërtojë në vendin që do të ndriçojë rrugën tonë të re.

Ky eklips riciklon, pastron dhe çliron pa mëshirë. Prandaj, lëreni të bëjë të vetën, që të mos kundërshtojë atë që duhet ndryshuar. Ne kemi mundësinë të kuptojmë se ku rrjedh energjia jonë, pse ndonjëherë ndihemi të pafuqishëm dhe si të bëhemi më të vetëdijshëm për ndjenjën tonë të fuqisë personale dhe të kuptojmë se ne e dimë se mund të bëjmë më mirë sesa bëjmë në këtë moment.

Horoskopi i fundjavës (13-16 maj): Bëhuni gati për transformim

Çdo hënë e plotë, e sidomos eklipset, sjellin një lloj kulmi, arrijmë në një realizim, një qëllim dhe do të zbulojmë se çfarë është e rëndësishme për ne javët e fundit. Dhe sikur të kemi arritur në fund të një udhëtimi, ne i japim fund diçkaje dhe nisim një udhëtim të ri jetësor, duke hapur një cikël të ri.

Kur heqim dorë nga kontrolli, mund të shohim se si është më e lehtë dhe më e thjeshtë të lidhemi me të tjerët në nivel emocional, të krijojmë intimitet, t'i qasemi me më shumë pasion dhe besim realizimit të asaj që është e rëndësishme për ne.

Ndoshta do të zbuloni manipulimin, sekretin, tradhtinë, ndoshta do të shihni se ku po shkon lufta për pushtet dhe do të vendosni se po ju lodh dhe nuk doni të vazhdoni kështu.

Video e ditës