Çfarë po bën sot - Suzana Turundzieva, prezantuese televizive

Si një nga ata që nuk dua ta kaloj jetën duke fjetur, zakonisht jam zgjuar herët dhe përpiqem ta shfrytëzoj çdo ditë të re sa më shpejt që të jetë e mundur (para orës 7 të mëngjesit) për të shijuar diellin (nëse ka). Por nëse nuk është aty, unë e përfytyroj atë dhe është me diell në mendjen time gjatë gjithë kohës.

Mundohem të imponoj zakonin e ushtrimeve çdo mëngjes, të shtrihem, të paktën pas 15 minutash, të cilat janë shumë të rëndësishme për aktivizimin e çdo muskuli, parandalimin e dhimbjeve të shpinës, pak joga dhe meditim dhe tashmë jam një person i ri!

Një nga ritualet e mia më të rëndësishme të mëngjesit është - derisa të pi 15 pika propolis të Atidzes, dita nuk duhet të fillojë.

Më duhet të pranoj se kafen e parë të mëngjesit e shijoj me pasion, të cilën e bëj gjithmonë në përmasa XXL dhe dalëngadalë, pa nxitim e tras, duke bërë një “takim” me veten për planet aktuale për ditën në vijim. Bashkë me kafen përgatis smoothie për të gjithë dhe mëngjes për vajzën time Matea, përgatitje për shkollë dhe punë. Mundohem që gjithmonë të ha drekën në shtëpi, me nënën dhe vajzën time dhe shumë rrallë i shmangem këtij rituali tonë të kahershëm.

Pasditeve e ndihmoj Matean me detyrat e shtëpisë, marr mësime kënge dhe piano me nxënësit e mi të vegjël të preferuar dhe në mbrëmje gjej kohë për miqtë me të cilët kemi të njëjtën "dioptri" dhe përpiqem të shtyj vazhdimisht kufijtë dhe t'i rris. sfidat, të gjitha për të krijuar gjëra të bukura së bashku dhe për të zbukuruar jetën e njerëzve që na rrethojnë. Në ditët kur me ne është nipi Jakobi, të gjitha planet bien në ujë, sepse ai është kryesori, ai është dielli ynë dhe sipas tij të gjithë jemi të udhëzuar, edhe kur kemi prioritete të tjera.

Video e ditës