Çfarë bën ajo sot: Maja Kikiritkova, stiliste

Maja Kikiritkova
Maja Kikiritkova / Foto: Arkivi Privat

Projektuesi i krijuar Maja Kikiritkova është një nga emrat më tingëllues në skenën tonë të modës. Ai ka vite që krijon aktivisht dhe me përkushtim, duke lundruar me sukses mes punës, profesionit dhe prindërimit.

Dizajnerja dhe influencuesja e njohur është nënë e dy fëmijëve të bukur, Evës dhe Llazarit, të cilët i ka me bashkëshortin e saj Aleksandrin. Shumë herë Maja ka folur hapur për mëmësinë, për gjithë bukurinë që ajo sjell, por edhe për të gjitha frikërat dhe vështirësitë që ka kaluar me mbështetjen e parezervë të bashkëshortit.

Maja Kikiritkova
Maya / Foto: Arkivi privat

Si duket një ditë për Maja Kikiritkova?

“Dita ime fillon në orën 6.30, kur zgjohemi me fëmijët, i përgatis për në kopsht dhe më pas vij në shtëpi dhe pi kafen e mëngjesit vetëm, bëj planin e ditës aktuale dhe filloj punën.

maja
Eva dhe Llazari / Foto: Arkivi Privat

I lidh kukullat e “Çiftit të përsosur”, më pas i paketoj dhe ua dërgoj klientëve të mi. Ndërkohë mbaroj disa përgjegjësi aktuale, rreth orës 13-14 bëj drekën, marr fëmijët nga kopshti dhe më pas vijon lëvizja nëpër shtëpi.

Maja Kikiritkova
Maya / Foto: Arkivi privat

Llazari dhe Eva janë fëmijë aktivë dhe e duan profesionin e vazhdueshëm, ndaj nga kopshti në shtrat e kalojmë ditën bashkë.

Llazari dhe Eva / Foto: Arkivi privat

Ndoshta një shëtitje, shoqërim me miqtë, shkoni në anglisht ose thjesht shkoni në shtëpi, ku të katër luajmë dhe argëtohemi.

Familja e Majës / Foto: Arkivi Privat

Fëmijët i vendos në shtrat në periudhën nga ora 21 deri në 22-22.30 dhe derisa shkoj në shtrat kaloj kohë për veten dhe burrin tim.

maja
Maya / Foto: Arkivi privat

“Pothuajse çdo ditë është e njëjtë, përveç fundjavave, kur shkojmë diku, bëjmë piknik ose thjesht shoqërohemi me miqtë”.

Video e ditës