Shoigu: Nuk ka nevojë të përdoren armë bërthamore në Ukrainë

Sergei Shoigu / Foto: EPA

Ministri rus i Mbrojtjes Sergei Shoigu, në fjalimin e tij para pjesëmarrësve në konferencën e sigurisë në Moskë, tha se Rusia nuk ka nevojë të përdorë armë bërthamore në Ukrainë, raportojnë agjencitë.

Shoigu shtoi se operacionet e ushtrisë ukrainase janë planifikuar nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania e Madhe dhe vuri në dukje një rritje disafish të forcave të NATO-s të stacionuara në Evropën Qendrore dhe Lindore. a

Video e ditës