Shilegov i tha Arsovskës: Nuk ka kryetar komune nga “Ali Express”

Petre Shilegov
Petre Shilegov / Foto: MPB

Ish-kryetari i Shkupit, Petre Shilegov, përmes një postimi në Facebook, i është drejtuar pasueses së tij Danela Arsovska, pasi sot nuk i ka thirrur gazetarët për të shënuar Ditën Botërore të Zjarrfikësve.

I nderuari (as i imi dhe as i askujt) kryetar i komunës (me pak z.) Znj. Arsovska: Nuk e di për çfarë arsye, për marrëzinë tuaj sot, më përmendni në reagimin tuaj (dhe unë, për shkak të QYTETIT tonë, me këmbëngulje. hesht për marrëzitë e tua dhe unë kam 6 muaj heshtje). Epo kjo është vajza e Ali Express: Ali Express nuk është kryetar komune. Aq më pak zgjidhet… Secili me zgjedhjen e tij (dhe pasojat e saj)!

P.S. për protokollin (dhe atë kompetent) 😉: 26 korriku është ditë për protokoll në Shkup. E trishtueshme, por është një ditë. Ata quhen delegacione, familje, qytete të binjakëzuara, qeveri, GAZETARË... Por unë nuk mund t'ju mësoj gjithçka. Siç ju thashë: nga Ali Express дува nuk është kryetar komune. Mundohesh kot. Ky është niveli juaj. Këtu nuk do të përmend mendjen dhe aftësinë… Live, Ali Express… P.S. "Çfarë arritjesh të reja për zjarrfikësit?" shkruan Shilegov në Facebook.

Video e ditës