Gjashtë drejtues të kamionëve dhe autobusëve nën efektin e alkoolit në territorin e RV Manastirit

Policia e trafikut
Policia rrugore / Foto: MPB

Gjatë orëve të paradites (10.08.2022) në periudhën prej orës 04.30 deri në ora 07.00 në territorin e RSB Manastir është kryer kontroll aksion për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve që drejtojnë kamionë dhe autobusë nën efektin e alkoolit.

Gjatë kontrollit janë sanksionuar gjashtë drejtues mjetesh. Për të gjithë shkelësit janë bërë parashtrimet e duhura.

Kontrollet e intensifikuara të veprimit vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë apel të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut dhe të kontribuojnë bashkërisht në rrugë më të sigurta.

Video e ditës