Sekulovski: Pelisteri filloi me një gol të vetëm, kthimi në Ligën e Parë

Pelisteri i Manastirit dëshiron të kthehet në elitën e futbollit / Foto: pelisterfk.mk

Pelister Përgatitjet kanë nisur sot dhe në mbledhjen e parë është mbajtur një mbledhje në të cilën të gjithë janë njohur me planet dhe ambiciet e klubit.

Trajneri i Manastirit, Marjan Sekulovski dëshiron që të arrihet qëllimi kryesor, që është kthimi në elitë.

– E kemi nisur me të vetmin qëllim që të përgatitemi në mënyrë optimale për sfidat që na presin në kampionat. Ambiciet janë më se të qarta dhe kjo është rikthimi në Ligën e Parë. Në këtë periudhë angazhuam pesë lojtarë me përvojë nga Manastiri, të cilëve ky është klubi i tyre vendas. Është planifikuar të punësohen edhe dy-tre të tjerë në pozitat ku kemi mungesë. Do të përgatitemi në Manastir, ndërsa ndeshjet kontrolluese do t'i luajmë në Manastir, Ohër dhe Strugë. Besoj se fillimin e kampionatit do ta presim të përgatitur dhe të kompletuar në mënyrë optimale me staf luajtës - thotë Sekulovski.

Më herët, klubi ra dakord Blagoja Ljamçevski, nga Tikveshi, me përvojë në ligën e parë. Më pas erdhi portieri Ilçe Petrovski nga Bregalnica, kurse nga klubi i Shtipit është angazhuar edhe Filip Milenkovski.

Kontratat me Borce Manevski, Petar Ljamçevski, Jovçe Trajkovski dhe Filip Trajçevski. Edhe 28-vjeçari është një përforcim i ri Burhan Mustafov, lojtar me eksperiencë të ligës së parë që vjen nga shkolla e FC Pelisterit.

Pelister gjithashtu ra dakord me të rinjtë e tyre që të qëndrojnë dhe të mbrojnë ngjyrat më tej në klubin e tyre vendas Bojan Stefanovski, Stefan Ivanovski, Martin Andonovski, Hristijan Tornevski dhe Amir Fejzulovski.

Kapiteni Hristijan Dragarski i mbetet besnik klubit, shtylla e mbrojtjes, ndërsa pjesën mbrojtëse e rifreskon Hristijan Grozdanovski i cili më herët mbrojti ngjyrat e Voskës, Rabotniçkit dhe Sileksit.

Video e ditës