Shtatëdhjetë persona të plagosur nga zjarri i djeshëm në hotelin Bushi

Zjarri në Hotel Bushi / Foto; Pamja e ekranit

Tragjedia për pak është evituar dje në Çarshinë e Vjetër të Shkupit dhe vetëm reagimi i shpejtë i zjarrfikësve nuk ka mundur që zjarri të përfshijë hotelin “Bushi” dhe të përhapet në objektet përreth në Çarshi.

Sipas Telma, në shtytje, gjithsej shtatëdhjetë persona u plagosën - dhjetëra thithën tym, disa përfunduan në spital dhe tre zjarrfikës u plagosën.

Zjarri, sipas informacioneve nga shërbimi zjarrfikës, ka rënë në disa vende të hotelit dhe është prekur recepsioni dhe kuzhina.

Mjekët kanë ndërhyrë në 28 persona, 19 janë trajtuar në vend dhe nëntë kanë përfunduar në spital. Gjashtë janë në Toksikologji, kurse tre të tjerët në spitalin e qytetit “8 Shtatori”, bëjnë të ditur për Telma nga Ambulanca.

Video e ditës