Janë duke u rinovuar rrugët në Kisella Jabukë dhe në Novosellë

Foto: Komuna e Gjorçe Petrovit

Në kulmin e ofensivës ndërtimore verore, në Gjorçe Petrov po asfaltohen disa rrugë. Sipas autoriteteve, rrugët 46, 46a, 68, 4 dhe 6 në n. Kisela Jabuka mori një pamje krejtësisht të re, dhe sipas njoftimeve, ofensiva ndërtimore vazhdon me ndërtimin e rrugëve të reja në Novosellë, të cilat po asfaltohen për herë të parë.

“Fjala është për rrugë të paasfaltuara deri më tani, të cilat po realizohen për shkak të kërkesës së qytetarëve për të marrë kushtet që meritojnë. Projektet prioritare meritojnë vëmendje për bashkëqytetarët e mi, sepse projekti i madh “Gorce pa baltë” duhet të bëhet realitet. Prioriteti i realizimit është paraparë në bashkëpunim me qytetarët nga ditët e rregullta të pritjes, nga takimet ditore në lagje, rrugë, parqe”, tha kryetari i Komunës së Gjorçe Petrov, Aleksandar Stojkoski.

Sipas kryetarit, me dinamikë të shtuar po punohet në rehabilitimin e rrugëve tjera lokale në vendbanimet Volkovë, Kisella Jabukë, Dame Gruev, Novosellë dhe Stopanski Dvor.

Ndryshe, në këto pesë vendbanime të Komunës së Gjorçe Petrovit po ndërtohet infrastruktura e re rrugore me gjatësi totale rreth 5 kilometra.

Video e ditës