Po riparohen stolat e dëmtuara në sheshin “Delfina” në Vlae

Foto: Komuna e Karpos

Ekipet e Komunës së Karposhit janë duke rinovuar pajisjet e dëmtuara urbane në sheshin “Delfina” në lagjen Vlae, e cila, siç pretendojnë komuna, në periudhën e kaluar tenton të rrënohet. Në dy muajt e fundit, pushteti vendor ka ndërhyrë në këtë lokacion deri në katër herë, për t'i kthyer në gjendjen fillestare rekuizitat e prishura.

Meqenëse sjelljet devijuese të qytetarëve të paskrupullt nuk kanë të ndalur, shërbimet profesionale nga Komuna kanë dërguar shkresë zyrtare në stacionin policor të Karposhit, duke kërkuar prani më të madhe të policëve në atë zonë, sidomos në orët e mëvonshme. Duke qenë se bëhet fjalë për një inventar që është pronë publike e të gjithë banorëve të komunës së Karposhit, apelojmë tek qytetarët që të sillen në mënyrë shembullore dhe të përdorin me ndërgjegje pajisjet urbane, stolat, koshat e mbeturinave etj., sepse janë të vendosura servirin kënaqësinë e tyre – thonë nga Karposhi.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës