Po rinovohet hyrja dhe korridoret e shkollës fillore “Lazo Angelovski” në Komunën e Aerodromit.

Foto: Komuna e Aerodromit

Këto ditë në shkollën fillore më të madhe në territorin e Komunës së Aerodromit po kryhen punime ndërtimore me qëllim të përmirësimit të kushteve për qëndrimin e fëmijëve derisa janë në shkollë. Siç informojnë nga pushteti lokal, hyrja dhe korridoret e shkollës fillore janë duke u rinovuar.

- Në shkollën fillore "Lazo Angelovski" këto ditë po rinovohet hyrja dhe korridoret në katin përdhes, si dhe pjesa e vjetër e shkollës, e cila është vazhdimësi e pjesës së sapondërtuar. Disa pjesë të rrezikshme, si p.sh. paneli i vjetër i rrënuar, i cili ishte një burim i mundshëm i infektimit nga insektet, u hoqën menjëherë. Në prag të vitit të ri shkollor, shkolla fillore më e madhe në Aerodrom merr pamje të re dhe moderne në një sipërfaqe prej mbi 400 metrash katrorë dhe është e gatshme të mirëpresë nxënësit e rinj të klasës së parë - njoftojnë nga Komuna e Aerodromit.

Video e ditës