LSDM: Fundjava e tretë me radhë është ditë jopune

Ndërtesa e partisë së LSDM-së / Foto: “Shtypi i Lirë”, Dragan Mitreski

“E diela është ditë jo pune është projekt në vargun e projekteve të Qeverisë së LSDM-së që promovon të drejtat e punëtorëve”, thuhet në njoftimin e LSDM-së.

“Fundjava e tretë me radhë është ditë jopune për 92 për qind të të gjithë punëtorëve dhe ata tetë për qind që punojnë sot marrin mëditje 50 deri në 100 për qind më të larta.

Me këtë realizohet një premtim kyç i dhënë qytetarëve para zgjedhjeve parlamentare të vitit 2020.

Në një ditë jo pune të dielën derdhen dy për qind më shumë taksa, të cilat do të përfundojnë në një fond të posaçëm nga i cili do të investohet në ndërtimin e kopshteve.

“LSDM, si parti e përgjegjshme shtetformuese, vazhdon me zbatimin e masave politike që nënkuptojnë mbrojtje të të drejtave të punëtorëve dhe standard më të lartë ekonomik për të gjithë qytetarët”, shtuan ata.

Video e ditës