LSDM: Është tentativë për të përsëritur dhunën e 27 prillit

Foto: Alpha TV / print screen

“E dënojmë ashpër dhunën dhe incidentet që ndodhën sonte në protestën e organizuar nga VMRO-DPMNE dhe Levica para objekteve të Qeverisë dhe Kuvendit”, njoftoi sonte Lidhja Socialdemokrate në pushtet.

“Sonte në opinion do të shihet një tentativë për të përsëritur ndërhyrjen e 27 prillit 2017 nga partitë politike që nuk i mendojnë mirë shtetit dhe qytetarëve. LSDM-ja, institucionet, qytetarët nuk do të lejojnë sjellje të tilla të rrezikshme, destruktive të kërcënojnë të ardhmen e vendit, tentimet për destabilizimin e vendit do të mposhten edhe një herë”, thuhet në njoftim.

Video e ditës