LSDM: Dështuan përpjekjet e VMRO-DPMNE-së, të majtës dhe AA-së me skenar të zi për të ringjallur protestat e rreme

LSDM. / Foto: Free Press

LSDM njoftoi se tentimet e VMRO-DPMNE-së, të Majtës dhe Aleancës për Shqiptarët për një “skenar të zi” dështuan.

“Përpjekja e Hristijan Mickoskit së bashku me partnerët e tij të Majtën dhe Aleancën që shqiptarët të realizojnë një lloj skenari të zi, dështoi”, thonë nga partia në pushtet.

“Sonte Mickoski u përpoq të shtiret si viktimë e një sulmi të rrejshëm për të shkaktuar incidente ndëretnike, për të mbajtur gjallë protestat e tij të rreme”, shtoi LSDM.

Video e ditës