Saturni në katror: Këto shenja të zodiakut duhet t'i japin fund marrëdhënies

Foto: Unsplash

Dem

Ka një person në jetën tuaj që është pjesë e juaja dhe jeta pa këtë person në të do të ishte historia e dikujt tjetër. Por Saturni në sheshin e Uranit do t'ju tregojë një këndvështrim të ri me të cilin do të kuptoni se ky person i veçantë jo vetëm që nuk është pjesë pozitive e jetës suaj, por edhe i dëmshëm për ju. Është koha për të marrë një qëndrim dhe për ta lënë këtë person të shkojë në rrugën e tij. Mund të mos jetë e lehtë, por kjo pjesë e karmës suaj tani ka mbaruar.

Bricjapi

Ju i kushtoni shumë rëndësi kujtimeve. E kaluara ju ka bërë të harroni se ka një të tashme ku duhet të përqendroheni. Kjo është e gjitha për shkak të një personi që nuk mund të hiqni dorë. Ky kalim astrologjik do t'ju shtyjë të shihni më në fund se nuk duhet të mbani peshën e këtij personi. Është koha për ta hequr atë dhe për të vazhduar.

Ujori

Dikush në jetën tuaj ka përfituar nga mirëpritja juaj. Në fillim je goditur me të vërtetë - u ndjeve sikur hase në një sekret universal për dashurinë dhe vetë jetën. Por magjia është zhdukur dhe tani ju ndiheni të detyruar të vazhdoni përpara. Saturni në sheshin e Uranit ju frymëzon që t'i jepni fund kësaj marrëdhënieje, sepse tani e kuptoni qartë se nuk ka vend tjetër veçse të zbresësh.

Video e ditës