Riparuar mbi 300 shtylla mbrojtëse në rrugët e qytetit gjatë muajit të kaluar

NP "Rrugët dhe rrugët"

NP “Rrugë dhe rrugë” gjatë muajit të kaluar janë duke punuar në riparimin e shtyllave mbrojtëse të dëmtuara në rrugët dhe bulevardet e qytetit dhe me raportin e fundit mujor të personave përgjegjës është konstatuar se numri është rreth 300 shtylla mbrojtëse të dëmtuara.

- Si pjesë e aktiviteteve të deritanishme të kompanisë është edhe mirëmbajtja e pajisjeve të komunikacionit që ndonjëherë dëmtohen nga vjetërsimi dhe më së shpeshti nga qytetarët e paskrupullt. NP “Rrugë dhe rrugë” apelon për vigjilencë më të madhe në komunikacion dhe respektim të pajisjeve dhe sinjalistikës në komunikacion me qëllim të ruajtjes së sigurisë në komunikacion – thuhet në njoftimin e kësaj kompanie publike.

Video e ditës