Gjithçka është gati për rivotimin e nesërm të zgjedhjeve parlamentare

Zgjedhjet e votimit 2024 / Foto Sloboden Pechat / Slobodan Djuric

Gjithçka është gati për rivotimin e nesërm të zgjedhjeve parlamentare në katër vendvotimet, dy në komunën Dollneni dhe Krushevë në njësinë e pestë zgjedhore, njoftojnë komisionet komunale zgjedhore.

Në Krushevë do të rivotohet në një vendvotim në vendbanimet Jakrenovë dhe Buçin: në Jakrenovë është vendvotimi 1202, kurse në Buçin 1194. Në të dy janë regjistruar gjithsej 767 banorë me të drejtë vote. qendrat e votimit.

Sot do të ushtrojnë të drejtën e votës 26 të sëmurë dhe të pafuqishëm.

Në Dollneni rivotim do të bëhet në dy vendvotime (1470 dhe 1470/1) ku janë të regjistruar gjithsej 1290 votues. Të dyja vendvotimet janë në vendbanimin Debreshtë. Aty sot mund të votojnë gjithsej nëntë persona të sëmurë dhe të pafuqishëm.

Rivotim për zgjedhjet parlamentare në shtatë qendra votimi, votojnë të sëmurët, të pafuqishmit dhe të burgosurit

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës