Stërvitja ushtarake ruse në Kaliningrad

Ushtria ruse / Foto: MPB

Rusia kryer sot ushtrim ushtarak në enklavën e saj Kaliningrad, ndodhet midis Polonisë dhe Lituanisë.

Avionët luftarakë rusë Su-27 simuluan një sulm ushtarak armik në Kaliningrad.

Sipas mediave ruse, në stërvitje më shumë se dhjetë Su-27, të cilët “shkatërruan” avionët e armikut të “simuluar”.

Video e ditës