BRE mori përsipër furnizimin me energji elektrike për 250 kompani në vetëm 10 muaj ekzistencë

Feroinvest

Furnizuesi maqedonas me energji elektrike RES (Furnizimi me energji të ripërtëritshme), nga 1 shkurti, furnizon me energji elektrike 250 kompani, duke u ofruar kushte më të favorshme, përkatësisht çmime më të ulëta me dërgesa më cilësore dhe pako sipas nevojave të konsumatorëve.

Nga shkurti 2023, 15 kompani të reja me reputacion kanë vendosur të furnizohen përmes BRE-ve, duke përfituar nga mundësia për të marrë energji elektrike me çmimet më të ulëta dhe në një pjesë të konsiderueshme nga burime të rinovueshme.

BRE, e themeluar në mars 2022, është vendosur shpejt si lider në furnizimin me energji elektrike dhe furnizon ekskluzivisht kompanitë e sektorit privat që përbëjnë thelbin e aktivitetit ekonomik të vendit.

Oferta e energjisë së saj të gjelbër me çmime më të ulëta, energjia elektrike e importuar me çmime më të ulëta në bursë dhe kombinimi i paketave sipas kërkesave të konsumatorëve, e kanë bërë BRE-në partner të besueshëm dhe më të mirë të ekonomisë maqedonase.


Teksti PR tregtar

 

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës